IMG_0802 (1).jpg

Aura Flush

De Aura Flush is een snelle en efficiënte manier om je aura te reinigen. Op een heel zachte manier worden blokkades, vastgelopen energieën en negatieve gedachten verwijderd uit de aura. De inwijding is geschikt voor iedereen.

 
chakra-s-concept-met-mandala_23-21485643

Chakra flush

Er zijn meerdere manieren om de chakra’s te reinigen en te activeren. Dit kan met reiki, meditatie, uitgebreide oefeningen. Maar absoluut de snelste manier is de Chakra Flush. Op een heel zachte manier worden blokkades en vastgelopen energieën verwijderd uit de chakra’s.

 
Akasha+Kronieken.jpg

Akasha kronieken

Je kunt de Akasha Records zien als een boek dat de hele geschiedenis van je ziel, je vorige levens,evenals elk aspect van wie je nu bent en alle mogelijkheden voor je toekomst bevat. Het is een universele opslagplaats voor elke gedachte, emotie, actie en ervaring die ooit heeft plaatsgevonden in de tijd en ruimte.
Deze energetische trillingen laten zich zien in symbolen, plaatjes, vormen en/of taal zodat onze geest ze kan begrijpen.
Ieder mens kan zijn eigen rapport inkijken.

Iedere trilling die optreedt in het heelal door middel van onze gedachten, woorden en daden maakt een onuitwisbare afdruk op de Akasha, het laat een energetische registratie achter van elke ziel en elke creatie.

 
perform-a-gold-reiki-healing-session-on-

GOLD REIKI

Gold Reiki stemt je af op één van de sterkste transformerende energiestralen uit de Kosmos.
Na de inwijding krijgt je de sterke zuiverende werking van het edelmetaal goud als energie tot je beschikking.
Het gouden licht staat in de spirituele wereld bekend om haar werking om het negatieve te weren en ons te beschermen.
Het zet het negatieve om in het positieve en laat het duister oplossen door haar gouden licht te stralen.

 
violet-licht-schijnt-met-lens-flare_4879

Violette vlam

De violette vlam (in het Engels: Violet flame) werd door St. Germain in de wereld geïntroduceerd om je te helpen om oude trauma’s te helen en niet helpende energie te transformeren.
De Violette Vlam is er ook speciaal om karmische beperkingen te zuiveren ! Ook helpt de violette vlam om spanning los te laten en herstel te versnellen. St. Germain heeft deze vlam weer op aarde geïntroduceerd, hij is een opgestegen meester van de Witte Broederschap en zet zich in voor transformatie op aarde, onder andere via de violette vlam.

 
7464557328c699cdaab9f3881bfa461b.jpg

Aartsengel Michaël

Beschermings-pakketje

Een beschermend pakketje van Aartsengel Michaël om jezelf , je gezin, je dierbaren, je ruimte op eender welk moment te zuiveren en te beschermen ! 

Dit pakketje bevat :
- De energie van a-Aartsengel Michaël zelf
- Het beschermend zwaard van Aartsengel Michaël 
- De blauwe cocon van aartsengel Michaël 
- Volledige handleiding 

- Certificaat

 
abundance.jpg

Abundance Flush

Het doel van de Abundance Flush is het uitzuiveren van negatieve gedachten-vormen en energieën rond overvloed en welvaart. Wanneer je echte overvloed ervaart, vind je waardering in alles om jou heen, ongeacht hoe klein of schijnbaar onbeduidend het is. Deze energie helpt je bij het manifesteren van overvloed & welvaart.