CONSULTEN

Heb jij vragen over het aanbod of heb jij het gevoel dat je elke behandeling wel kan gebruiken of heb je het gevoel dat jij de bomen door het bos niet meer ziet ? Samen met een tasje thee erbij bespreken wij je noden en waar je ondersteuning bij kan gebruiken. Het gesprekje duurt ongeveer 60 minuten.
Alles gebeurt in volle vertrouwen. Alles wat jij deelt, blijft binnen de beslotenheid van de praktijk!
Na het gesprek heb je de mogelijkheid om een nieuwe afspraak te boeken mét de eventuele behandeling die ik voor jouw voorstel. Na het gesprekje heb ik nog een leuk extraatje waarbij je op een leuke wijze nog een inzichtenkaartje mag trekken ! 

Tarief : € 50 

b9a1f4451b1663a76a15bfd980edc861_edited.
 

READINGEN

Iedereen komt vroeg of laat moeilijke momenten tegen in zijn leven; Periodes van onvrede; Situaties van twijfel in je werk of je privéleven; Dromen die je waar wilt maken maar misschien te hoog gegrepen zijn waardoor je er niet voor durft te gaan. Allerlei levensvragen..

Reading in combinatie met Tarot kan in al deze situaties een hulpmiddel zijn. Stel je vraag en de kaarten geven antwoord. Tarot geeft je inzicht in je situatie, in jezelf en je omgeving. Het legt ballast uit je verleden bloot en biedt adviezen voor de toekomst. Het laat jou zien wat er onder de oppervlakte ligt, wat jou blokkeert, en wat er nodig is om je doel te bereiken. Vaak geven de kaarten ook een bevestiging dat je juist wèl op de goede weg bent.

Hoe specifieker je vraag, hoe duidelijker het antwoord zal zijn. Maar ook zonder vraag kun je inzicht krijgen in je huidige situatie.  Het geeft aan hoe verschillende factoren meespelen in jouw situatie, welke blokkades en welke kansen er liggen. Wat je uiteindelijk met deze informatie doet, is aan jou.

Ben jij op zoek naar inzicht? Dan kan ik een reading voor je doen.

(BINNENKORT BESCHIKBAAR)

Tarief : € 35

d4f9bb49a1c61e56c96f91276f2dcc60.jpg