Soul Sessie ♡

Iedereen komt vroeg of laat moeilijke momenten tegen in zijn leven; Periodes van onvrede; Situaties van twijfel in je werk of je privéleven; Dromen die je waar wilt maken maar misschien te hoog gegrepen zijn waardoor je er niet voor durft te gaan. Allerlei levensvragen.. 
Met een consult of reading help ik je vragen te beantwoorden met behulp van mijn gidsen in de spirituele wereld. 

IMG_4643_edited_edited.jpg

Healing ♡

Energie is als water en water wil stromen. Vaak houden wij emotionele energie onbewust lichamelijk vast of ontkennen en onderdrukken deze energie. Dan kan deze energie niet meer vrij stromen en er ontstaat een blokkade.  Energie die geblokkeerd is uit zich meestal in fysieke, emotionele of psychische klachten. Doormiddel van healing voel ik je blokkades aan en laat deze weer vrij stromen.

IMG_4638_edited_edited.jpg

Massages ♡

Een mens heeft niet alleen een lichaam maar hij/zij bestaat ook uit een emotioneel, mentaal, sociaal en spiritueel deel. Al deze delen samen maken dat je bent wie je bent. Massage maakt energiekanalen vrij en voert geblokkeerde energie af . Een massage zal je ontspanning, heling en verlichting bieden op vlak van spierpijnen en fibromyalgie . Alsook bieden de massages een heling en balancering voor het emotioneel energielichaam en voor een vrije doorstroming van qi door onze chakra's en nadi's.

IMG_4629_edited_edited.jpg