Zephorium

Zephorium is een unieke bekroonde productlijn uit de UK en is gecreërd door Sarah Cox.
Zij ontwikkelde in 2012 deze prachtige energetische producten op basis van onze chakra’s.
Alle producten zijn gebaseerd op de wet van de aantrekking en de kracht van positief denken. 
De prachtige kleuren van de glazen flessen zijn  gekoppeld aan het energiesysteem (chakra) van het lichaam, waardoor de link wordt gelegd tussen mentaal, emotioneel en fysiek welzijn.
De Hoogwaardige oliën en kristallen dragen bij aan een unieke vibratiemix. Ze gebruiken alleen de beste (essentiële) oliën en -mengsels om producten van de allerbeste kwaliteit aan te bieden.
De collecties van deze natuurlijke producten biedt een echte heling voor de geest, lichaam & ziel.
Binnen elk van deze collecties  zijn er 8 unieke lijnen om uit te kiezen. Al deze lijnen zijn zorgvuldig met de hand gemengd , met elk zijn specifieke kristalenergie, oliën, affirmaties , kleuren en geuren . Zephorium-oliën worden nu wereldwijd gebruikt door zowel individuen als therapeuten, als krachtige katalysatoren voor diepgaande verandering. Deze awardwinnende producten zijn vegan & GM-vrij.


 

Zephorium Therapist 

thumbnail_0DD66384-466D-4AC9-A696-C1832A

De producten van Zephorium kwamen op mijn pad door Nina.
Bekend als de wereld van nina, vroeger het pure vrouwtje.

Zij wilde deze producten in haar therapeutisch assortiment en betrok mij van in begin in de wereld van Zephorium! Toen haar eerste leveringen toekwamen , mocht ik meteen mee uitpakken.. En er was meteen een klik. Wij waren allebei verliefd op het eerste zicht. De kleuren. Geur.. We voelden ons net 2 kindjes in een snoepwinkel !
Dit is het. Dit zal het worden.

Een paar maanden erna besloot ik deze lijnen en het volledige Zephorium beleven uniek te verwerken in mijn concept. Dat heeft iets in gang gezet.
Nina werd Zephorium distributor over België. En ik de eerste Zephorium therapeute in België.

Onze wens is samen volgend jaar effectief naar Engeland te gaan
om daar nog meer opleidingen te volgen bij Zephorium!

Met Zephorium streven we naar het creëren van een positieve gezondheid en beauty door holistische lichaamsbenaderingen en door onze chakra’s in evenwicht te brengen door enkel natuurlijke producten. Wij geloven dat de natuur het altijd het beste weet.
De producten zijn bekroonde aromatherapie verzorging en geur collecties die gebaseerd zijn op energie en aantrekkingskracht én positief denken. Ze bevatten alleen de beste natuurlijke en biologische ingrediënten en zijn liefdevol met de hand gemaakt..

Ikzelf gebruik deze producten op therapeutische wijze bij massages, healingen en consulten.
Ze zijn de rode draad in mijn therapie.

Zephorium producten moet je voelen. Kennen. Je moet er connectie met hebben..
Je bent er dag en nacht met bezig.. voor mij als een 2de kindje..

Ikzelf hoop jullie snel weer onder te dompelen in de prachtige behandelingen van Zephorium..

 

Basis chakra

RUBY - LIJN

Deze lijn bevat een krachtige combinatie van Ylang Ylang, Patchouli en gepotentiseerd Robijn Crystal, en helpen om ons basischakra te versterken en te aarden.
Ylang Ylang helpt het lichaam en ziel aarden, versterken en kalmeren. Gecombineerd met de kristalenergie van een Robijn, brengt deze vitaliteit en passie voor het leven terug. Het basis chakra is de basis van ons hele chakrasysteem. Door onze basis te versterken, kunnen onze andere chakra's beginnen te stromen.
Deze collectie is geweldig voor mensen die onzeker, onstabiel, gebrek aan zelfvertrouwen en vol angsten en angsten over het leven hebben.

Ruby_Zephorium_Collection_1024x1024.jpg
 

Sacraal chakra

CARNELIAN - LIJN

Deze krachtige combinatie van Zoete Sinaasappelolie, Wierook en Carneool Kristal, helpt om vrijheid en creativiteit in ons leven te brengen, terwijl het helpt om evenwicht in het Sacrale Chakra te brengen. Verfrissend en verwarmend tegelijk helpt deze lijn om de innerlijke gloed terug te brengen in ons leven en stimuleert plezier en gelach. Gecombineerd met de  Carneool kristal, stimuleert deze de motivatie en creativiteit. Deze chakra gaat over gevoelens, vrijheid en evenwichtige seksualiteit. Wanneer de Sacrale chakra is uitgelijnd voelen we ons emotioneel stabiel, gepassioneerd en vol verwachting voor een vreugdevol leven.

Carnelian_Zephorium_Collection_1024x1024
 

Solar Plexus
 chakra

CITRINE - LIJN

Deze krachtige combinatie van grapefruitolie, citroen, limoen en citrienkristal, brengt vreugde en overvloed in ons leven brengen, terwijl het helpt om de Solar Plexus Chakra opnieuw in balans te brengen. Grapefruitolie heeft een verfrissende en opbeurende impact op ons lichaam. Het helpt depressieve gedachten op te heffen en moedigt optimisme voor het leven aan. Deze unieke mix is afgestemd op de Solar Plexus, het is het centrum van onze persoonlijke wilskracht. Deze Chakra begeleidt je door het leven door het creëren van een sterk gevoel van zelfwaarde, helpt om sterke persoonlijke grenzen te stellen en het opbouwen van een goed zelfbeeld.

Citrine_Zephorium_Collection_1024x1024_c
 

Hart Chakra 1

ROZENKWARTS - LIJN

Deze lijn is een krachtige combinatie van pure rozenolie en  rozenkwartskristal, gemaakt om ons hart over te geven en opnieuw liefde in ons leven te brengen, terwijl het helpt om de hartchakra opnieuw in balans te brengen. De verzorgende geur verlicht verdriet en rouw waardoor we het verleden kunnen loslaten en liefde kunnen omarmen.  aanmoedigt. Rozenkwarts is dé steen voor onvoorwaardelijke liefde voor jezelf & anderen. Het helpt om de harmonie terug te brengen in ons leven, ongeacht welk trauma we hebben doorgemaakt, waardoor we empathie en zachte liefde kunnen ontwikkelen en het leven te kunnen accepteren als een vreugdevolle reis.

Rose_Zephorium_Collection_1024x1024_cb99
 

Hart Chakra 2

EMERALD - LIJN

Een krachtige combinatie van Jasmijnolie en Emerald Crystal, gemaakt om ons hart te beschermen en balans in ons leven te brengen, terwijl het helpt om de hartchakra opnieuw in balans te brengen.
Jasmijn is een krachtige olie, opbeurende en inspirerende olie. Gecombineerd met de kristalenergie van een Emerald dat het de hartchakra opent en onvoorwaardelijke liefde in ons leven laat stromen. Terwijl rozenkwarts gericht is op genezing, is Emerald Crystal gericht op balans en het vinden van de middenweg. Deze mix is voor degenen die zich onevenwichtig voelen in de liefde, ze kunnen liefde geven maar niet ontvangen, degenen die moeite hebben om vriendschappen te onderhouden of zich onstabiel voelen in het leven of hun relaties.

Emerald_Zephorium_Collection_1024x1024_7
 

Keel Chakra

AQUAMARIJN - LIJN

Een krachtige combinatie van Neroli Olie, Lavendel en  Aquamarijn Kristal, gemaakt om waarheid en integriteit terug te brengen in ons leven, terwijl het helpen om de Keel Chakra opnieuw in balans te brengen. Neroli-olie helpt angst te overwinnen en naar onze innerlijke wijsheid te luisteren. Het kalmeert de geest en het lichaam, waardoor we toegang hebben tot onze waarheid en deze kunnen spreken. Het helpt de keelchakra te zuiveren en kracht te geven om krachtig te staan en onze waarheid te spreken. Als deze in balans is, kunnen we uitdrukken wat we denken en voelen. We kunnen onze ideeën, overtuigingen en emoties overbrengen.

Aquamarine_Zephorium_Collection_1024x102
 

Derde Oog Chakra

LAPIS LAZULI - LIJN

Deze krachtige combinatie van Wierookolie, Patchouli en Lapis Lazuli Kristal,  helpt ons helderheid en visie te brengen, terwijl hij evenwicht brengt in de wenkbrauw chakra. Wierook wordt al eeuwenlang gebruikt als hulpmiddel om diepe spirituele verbinding te bereiken door meditatie en gebed. Het helpt angst, stress te verlichten en breekt negatieve associaties uit het verleden. In combinatie met Lapiz Lazuli kristal, helpt deze het derde oog te openen. Deze unieke mix is uitgelijnd op de wenkbrauwchakra, ook wel het 'derde oog' genoemd, het centrum van onze perceptie van de wereld. Wanneer de wenkbrauwchakra in balans is, 'zien' we duidelijk en hebben we een diep begrip van wat we om ons heen en in de wereld zien.

Lapis_Lazuli_Zephorium_Collection_insta_
 

Kruin Chakra

AMETHIST - LIJN

Een krachtige combinatie van lavendelolie, geranium en Amethistkristal, gemaakt om rust en wijsheid terug te brengen in ons leven, terwijl het helpt om de kruinchakra weer in balans te brengen. De natuurlijke helende en kalmerende eigenschappen van lavendelolie worden al eeuwenlang gekoesterd, en brengt zowel geest als lichaam tot rust. In combinatie met de kristalenergie van een amethist heeft amethistkristal een hoge spirituele trilling, dat ons verbindt met onze Universele Wijsheid.
De gave van deze chakra is het ervaren van eenheid en het besef dat alles verbonden is op een fundamenteel niveau. Degenen die begeleiding / wijsheid nodig hebben, die niet in staat zijn om te mediteren en zich te concentreren en degenen die zich gestrest voelen, kunnen baat hebben bij deze mix.

Amethyst_Zephorium_Collection_1024x1024_