Zephorium

Zephorium is een unieke bekroonde productlijn uit de UK en is gecreërd door Sarah Cox.
Zij ontwikkelde in 2012 deze prachtige energetische producten op basis van onze chakra’s.
Alle producten zijn gebaseerd op de wet van de aantrekking en de kracht van positief denken. 
De prachtige kleuren van de glazen flessen zijn  gekoppeld aan het energiesysteem (chakra) van het lichaam, waardoor de link wordt gelegd tussen mentaal, emotioneel en fysiek welzijn.
De Hoogwaardige oliën en kristallen dragen bij aan een unieke vibratiemix. Ze gebruiken alleen de beste (essentiële) oliën en -mengsels om producten van de allerbeste kwaliteit aan te bieden.
De collecties van deze natuurlijke producten biedt een echte heling voor de geest, lichaam & ziel.
Binnen elk van deze collecties  zijn er 8 unieke lijnen om uit te kiezen. Al deze lijnen zijn zorgvuldig met de hand gemengd , met elk zijn specifieke kristalenergie, oliën, affirmaties , kleuren en geuren . Zephorium-oliën worden nu wereldwijd gebruikt door zowel individuen als therapeuten, als krachtige katalysatoren voor diepgaande verandering. Deze awardwinnende producten zijn vegan & GM-vrij.


 

Ritual of Ruby

Basis Chakra

Deze lijn bevat een krachtige combinatie van Ylang Ylang, Patchouli en gepotentiseerd Robijn Crystal, en helpen om ons basischakra te versterken en te aarden.
Ylang Ylang helpt het lichaam en ziel aarden, versterken en kalmeren. Gecombineerd met de kristalenergie van een Robijn, brengt deze vitaliteit en passie voor het leven terug. Het basis chakra is de basis van ons hele chakrasysteem. Door onze basis te versterken, kunnen onze andere chakra's beginnen te stromen.
Deze collectie is geweldig voor mensen die onzeker, onstabiel, gebrek aan zelfvertrouwen en vol angsten en angsten over het leven hebben.

Ruby_Zephorium_Collection_1024x1024.jpg
 

Ritual of Carnelian

Sacraal Chakra

Deze krachtige combinatie van Zoete Sinaasappelolie, Wierook en Carneool Kristal, helpt om vrijheid en creativiteit in ons leven te brengen, terwijl het helpt om evenwicht in het Sacrale Chakra te brengen. Verfrissend en verwarmend tegelijk helpt deze lijn om de innerlijke gloed terug te brengen in ons leven en stimuleert plezier en gelach. Gecombineerd met de  Carneool kristal, stimuleert deze de motivatie en creativiteit. Deze chakra gaat over gevoelens, vrijheid en evenwichtige seksualiteit. Wanneer de Sacrale chakra is uitgelijnd voelen we ons emotioneel stabiel, gepassioneerd en vol verwachting voor een vreugdevol leven.

Carnelian_Zephorium_Collection_1024x1024
 

Ritual of Citrine

Zonnevlecht Chakra

Deze krachtige combinatie van grapefruitolie, citroen, limoen en citrienkristal, brengt vreugde en overvloed in ons leven brengen, terwijl het helpt om de Solar Plexus Chakra opnieuw in balans te brengen. Grapefruitolie heeft een verfrissende en opbeurende impact op ons lichaam. Het helpt depressieve gedachten op te heffen en moedigt optimisme voor het leven aan. Deze unieke mix is afgestemd op de Solar Plexus, het is het centrum van onze persoonlijke wilskracht. Deze Chakra begeleidt je door het leven door het creëren van een sterk gevoel van zelfwaarde, helpt om sterke persoonlijke grenzen te stellen en het opbouwen van een goed zelfbeeld.

Citrine_Zephorium_Collection_1024x1024_c
 

Ritual of Rose Quartz

Hart Chakra ( vrouwelijk)

Deze lijn is een krachtige combinatie van pure rozenolie en  rozenkwartskristal, gemaakt om ons hart over te geven en opnieuw liefde in ons leven te brengen, terwijl het helpt om de hartchakra opnieuw in balans te brengen. De verzorgende geur verlicht verdriet en rouw waardoor we het verleden kunnen loslaten en liefde kunnen omarmen.  aanmoedigt. Rozenkwarts is dé steen voor onvoorwaardelijke liefde voor jezelf & anderen. Het helpt om de harmonie terug te brengen in ons leven, ongeacht welk trauma we hebben doorgemaakt, waardoor we empathie en zachte liefde kunnen ontwikkelen en het leven te kunnen accepteren als een vreugdevolle reis.

Rose_Zephorium_Collection_1024x1024_cb99
 

Ritual of Emerald

Hart Chakra ( mannelijke kant)

Een krachtige combinatie van Jasmijnolie en Emerald Crystal, gemaakt om ons hart te beschermen en balans in ons leven te brengen, terwijl het helpt om de hartchakra opnieuw in balans te brengen.
Jasmijn is een krachtige olie, opbeurende en inspirerende olie. Gecombineerd met de kristalenergie van een Emerald dat het de hartchakra opent en onvoorwaardelijke liefde in ons leven laat stromen. Terwijl rozenkwarts gericht is op genezing, is Emerald Crystal gericht op balans en het vinden van de middenweg. Deze mix is voor degenen die zich onevenwichtig voelen in de liefde, ze kunnen liefde geven maar niet ontvangen, degenen die moeite hebben om vriendschappen te onderhouden of zich onstabiel voelen in het leven of hun relaties.

Emerald_Zephorium_Collection_1024x1024_7
 

Ritual of Aquamarijn

Keel Chakra

Een krachtige combinatie van Neroli Olie, Lavendel en  Aquamarijn Kristal, gemaakt om waarheid en integriteit terug te brengen in ons leven, terwijl het helpen om de Keel Chakra opnieuw in balans te brengen. Neroli-olie helpt angst te overwinnen en naar onze innerlijke wijsheid te luisteren. Het kalmeert de geest en het lichaam, waardoor we toegang hebben tot onze waarheid en deze kunnen spreken. Het helpt de keelchakra te zuiveren en kracht te geven om krachtig te staan en onze waarheid te spreken. Als deze in balans is, kunnen we uitdrukken wat we denken en voelen. We kunnen onze ideeën, overtuigingen en emoties overbrengen.

Aquamarine_Zephorium_Collection_1024x102
 

Ritual of Lapis Lazuli

Derde oog Chakra

Deze krachtige combinatie van Wierookolie, Patchouli en Lapis Lazuli Kristal,  helpt ons helderheid en visie te brengen, terwijl hij evenwicht brengt in de wenkbrauw chakra. Wierook wordt al eeuwenlang gebruikt als hulpmiddel om diepe spirituele verbinding te bereiken door meditatie en gebed. Het helpt angst, stress te verlichten en breekt negatieve associaties uit het verleden. In combinatie met Lapiz Lazuli kristal, helpt deze het derde oog te openen. Deze unieke mix is uitgelijnd op de wenkbrauwchakra, ook wel het 'derde oog' genoemd, het centrum van onze perceptie van de wereld. Wanneer de wenkbrauwchakra in balans is, 'zien' we duidelijk en hebben we een diep begrip van wat we om ons heen en in de wereld zien.

Lapis_Lazuli_Zephorium_Collection_insta_
 

Ritual of Amethist

Kruin Chakra

Een krachtige combinatie van lavendelolie, geranium en Amethistkristal, gemaakt om rust en wijsheid terug te brengen in ons leven, terwijl het helpt om de kruinchakra weer in balans te brengen. De natuurlijke helende en kalmerende eigenschappen van lavendelolie worden al eeuwenlang gekoesterd, en brengt zowel geest als lichaam tot rust. In combinatie met de kristalenergie van een amethist heeft amethistkristal een hoge spirituele trilling, dat ons verbindt met onze Universele Wijsheid.
De gave van deze chakra is het ervaren van eenheid en het besef dat alles verbonden is op een fundamenteel niveau. Degenen die begeleiding / wijsheid nodig hebben, die niet in staat zijn om te mediteren en zich te concentreren en degenen die zich gestrest voelen, kunnen baat hebben bij deze mix.

Amethyst_Zephorium_Collection_1024x1024_