IMG_0802 (1).jpg

Aura Flush

De Aura Flush Empowerment is een zachte reinigende energie die de aura als het ware schoonveegt en hiermee de negatieve energie en gedachtenvormen verwijderd.

De Aura Flush is gemakkelijk in gebruik en wordt door middel van intentie geactiveerd. Het werkt hands-on,
maar ook op afstand.
Het is een hele fijne aanvulling om te gebruiken tijdens elke energetische behandeling.


De aura is het energieveld om ons heen en is een afspiegeling van onze emotionele en mentale toestand op dat moment. In jouw aura kan “vervuiling” komen, doordat je gedachten en emoties van andere mensen oppikt.

HSP’ers  hebben vaak een aura dat verder open staat en waar gemakkelijker vervuiling in terecht komt. Zij pikken gemakkelijk energie en emoties van anderen op en houden deze vast in het energieveld.
Deze “vervuiling” van jouw energieveld kan zorgen voor vermoeidheid, prikkelbaarheid en depressieve gevoelens.


Door het dagelijks reinigen van je energievelden, zal je merken dat je je hierdoor beter, energieker en meer in balans gaat voelen. Het is goed om dit 2x daags te doen: voor het opstaan in de ochtend en in de avond voor het slapen gaan. 


Voordelen

  • De Aura Flush maakt het reinigen van de aura eenvoudig.

  • Verbeterd gevoel van geluk en welzijn

  • Meer fysieke en emotionele energie

  • Loslaten van negatieve gedachten vormen, die problemen in het leven creëren.


Je krijgt bij iedere afstandsinwijding een complete handleiding, waarin duidelijk vermeld staat waarvoor en hoe je de energie kunt gebruiken, en hoe je hem kunt ontvangen en weer doorgeven.


Na betaling ontvang je de uitgebreide handleiding met ook de sleutelzinnen om de inwijdingen mee te activeren.  Daarna zet ik in overleg de energie voor je klaar, zodat je deze kunt ‘ophalen’ wanneer jij daar klaar voor bent. Achteraf stuur je mij een mail met jouw ervaring. Dan ontvang je van mij een certificaat als bewijs dat je de energie beheerst, en deze weer mag doorgeven.

Prijs : € 25
Korting: combineer je de Aura Flush met de Chakra Flush inwijding dan betaal je in totaal slechts € 40,-