Healing

Wist jij dat alles energie is en alles verbonden is? Energie is als water en water wil stromen. Vaak houden wij emotionele energie onbewust lichamelijk vast of ontkennen en onderdrukken deze energie. Dan kan deze energie niet meer vrij stromen en er ontstaat een blokkade.  Energie die geblokkeerd is uit zich meestal in fysieke, emotionele of psychische klachten zoals spanning, overprikkeling, pijn, slecht slapen, veel piekeren en malen, aanhoudende vermoeidheid, depressieve gevoelens, wisselende stemmingen, innerlijke onrust, hoofdpijn, hoge spierspanning etc. 


Tijdens een Healing sessie geef ik als Medium niet zelf de healing,
maar ben ik het liefdevolle kanaal voor de spirituele wereld. 

De healingen die ik geef bestaat uit deels spirituele healing én Trance Healing.

Je komt in een hele diepe ontspanning terecht
en zelfhelende processen worden in gang gezet
om je te ontdoen van blokkades door stress, angst & trauma.
Het is de bedoeling dat het zelf herstellend vermogen van het lichaam weer op gang komt. 


Door een Healing kom je weer dichter bij je natuurlijke staat, kun je beter luisteren naar je gevoel en intuïtie en komen vastzittende emoties los
zodat je weer lekkerder in je vel komt te zitten.


Dat verdriet wat al zo lang vast zit, de woede die je niet los kunt laten, het onbegrip van wat je hebt meegemaakt, de schaamte over die ene gebeurtenis, het mag er zijn. Met een liefdevolle houding accepteren we alles wat er is, zodat het een deel van jou mag zijn. Met warmte en een open liefdevolle houding begeleid ik jou in het proces
van het herkennen van de tekenen van je lichaam en het vergeven van jezelf en anderen. De signalen en boodschappen die bij mij  & jou doorkomen geven aan welke stappen nu belangrijk voor jou zijn. 


Elke sessie is uniek en kan per sessie helemaal anders uitdraaien!
 Het kan het ook zijn dat er spontaan contacten kunnen
gemaakt worden met overleden geliefde. 

Voor de sessie start, bespreken we even met welke intentie je de sessie wil inzetten en de verloop ervan. Na de sessie bespreken we samen onze ervaringen.

Tarief :
€ 80 euro - 1 uur
€ 120 euro - 1,5 uur

Tarief kinderen : 
€ 45 - 30min

 

Access Bars

De Access Bars healing komt van de Bars Access Consciousness,
een energetisch lichaamsproces. Vertaald wil dit zeggen:
''Toegangsbanen tot het bewustzijn''
De naam 'Bars ' is te vertalen als 'banen' en is een verzamelnaam voor 32 punten die energiebanen vormen door en om je hoofd. Daarin ligt de elektrische lading van alle gedachten, ideeën , houdingen, beslissingen en overtuigingen
die je ooit als patroon hebt opgeslagen.

Door deze specifieke punten met aanraking te activeren, laat dat deze banen toe om spanning te ontladen. Zo wordt er meer ruimte gecreëerd voor nieuwe mogelijkheden.
Het veranderd de hersengolven en het elektrisch functioneren van de hersenen.
Access Bars is voor iedereen die
meer rust, ruimte en ontspanning wenst in het hoofd en in het lichaam.
Naast de diepe ontspanning biedt een Bars sessie ook dynamische veranderingen op alle vlakken van het leven


Het is een manier om een frisse wind door je energiehuishouding te laten waaien en om zonder te praten gedragspatronen, vastzittende emoties, gedachten en gevoelens te veranderen. Hoe gaat een Access Bars sessie in zijn werk?  Het nalopen van de Bars is een proces waarbij je volledig aangekleed ontspannen op je rug ligt met een zacht dekentje over je heen. De 32 punten op het hoofd worden in verschillende samenstellingen licht aangeraakt waardoor de 'lading' van overtollige gedachten, overtuigingen, oordelen en standpunten wordt opgeruimd. Je kan het vergelijken met een defragmentatie van een harde schijf van een computer. Wat wordt opgelost en opgeruimd blijft definitief weg en krijg je werkelijk terug in meer ruimte en gemak in jou leven. 


De werking van Bars is wetenschappelijk bewezen.
De wetenschap laat zien dat de vorm van de cellen meer ovaal wordt als ze beïnvloed worden door negatieve gedachten, gevoelens en emoties. Als je je Bars laat doen, kunnen de cellen weer hun natuurlijke bolvorming aannemen, en zo meer gemak voor het lichaam verzorgen.

Ook is bewezen dat tijdens een Bars sessie de hersengolven
veranderen van bèta naar theta niveau.


Tarief :
€ 75  - 60 minuten
€ 110 - 90 minuten

Tarief kinderen : 
€ 45 - 30 minuten

 

Chakra - Kracht

Geef opnieuw power aan je 'krachtcentra's'..

Deze specifieke unieke chakra behandeling heb ik intuïtief samengesteld met behulp van mijn gidsen. Deze behandeling blaast onmiddellijk je 7 energiecentra's weer tot leven én werkt tegelijk ook op de energiebanen en de poorten van energie. Deze behandeling kan dieper liggend lagen losmaken !


Medische wetenschap heeft aangetoond dat Chakra’s in het lichaam uit balans kunnen raken door negatieve gedachten, chemisch bewerkt voedsel en andere factoren uit de omgeving. Bij deze behandeling gaan we met behulp van stemvorken, Aura-soma oliën, edelstenen en healing de chakra's herstellen en openen. Met ‘Chakra’s openen‘ wordt bedoeld dat je de balans in de Chakra’s weer herstelt zodat de energie weer goed door het lichaam kan stromen en je je niet ziek, verdrietig, angstig of depressief voelt.

Het gebruik van stemvorken zorgt voor verbinding met een kosmische, universeel inzicht in het leven en een oneindige relatie van onze ziel. Elke stemvork heeft zijn eigen frequentie en trilling die op de gepaste chakra wordt geplaats. 

De behandeling wordt op de achterkant van het bovenlichaam uitgevoerd. Eerst wordt er healing gegeven aan je Aura dit gebeurd met een aparte stemvork speciaal om je energieveld rondom het lichaam te reinigen. Daarna wordt elke chakra uitgependeld en wordt er healing toegepast met de handen en de gepaste stemvorken. Daarna wordt elke chakra nog zachtjes in gemasseerd met de gepaste Aura-Soma oliën en wordt er op iedere chakra een edelsteentje geplaatst. 

Alle afvalstoffen worden  daarna nog goed afgevoerd langs de benen , voeten recht te aarde in..


Tarief :
€ 70 - 60 min

 

Healing Massage

Dit is een volledige energetische lichaamsmassage 
dat de hele mens als uitgangspunt neemt. 

Er wordt als het ware gemasseerd met de energie vanuit de spirituele wereld dat uit mijn handen mag stromen.
De meeste ervaren de massage als zeer liefdevol , koesterend
en het gevoel van gedragen worden.. 
Alsof er iets wordt opengemaakt..

Een mens heeft niet alleen een lichaam maar hij/zij bestaat ook uit een emotioneel, mentaal, sociaal en spiritueel deel. Al deze delen samen maken dat je bent wie je bent. Deze massage maakt energiekanalen vrij en voert geblokkeerde energie af doormiddel van massage. Het kan ook zijn dat de handen stil liggen op het lichaam om contact te maken met een bepaalde plek. Vaak gebeurt dit intuïtief. 


Met een chakra lijn naar keuze van Zephorium, maken we van deze massage een mooi ritueel
door het gebruik van de verschillende producten in 1 gekozen lijn van Zephorium. 


Hierbij kan je kiezen uit 1 van de 8 Rituelen :

Ritual of Ruby - Basis Chakra
Ritual of Carnelian - Sacrale Chakra
Ritual of Citrine - Solar Plexus Chakra
Ritual of Rose Quartz - Hart Chakra vrouwelijk
Ritual of Emerald - Hart Chakra mannelijk
Ritual of Aquamarijn - Keel Chakra
Ritual of Lapis Lazuli - Derde Oog Chakra
Ritual of Amethist - Kruin Chakra

Bij aankomst mag je rustig plaats nemen onder een zacht dekentje daarna start het ritueel en wordt je omringd door geuren, kleuren, affirmaties en de verschillende werking van de gekozen producten. Na de behandeling krijg je ook nog het affirmatie kaartje mee naar huis van je behandeling.

Tarief :
€ 70 - 60 min

 

Femina Massage

Alle vrouwen hebben hun eigen verhaal, zo uiteenlopend en zo indrukwekkend als de geesten in sprookjes. Maar er is één soort verhaal in het bijzonder. Dat te maken heeft met de geheimen van vrouwen. Voor de meeste vrouwen zitten deze persoonlijke verhalen diep vast. Niet als juwelen in een kroon, maar als zwart grind onder de huid van de ziel. In elke vrouw zit een krachtige drijfveer, vol goede instincten, gepassioneerde creativiteit en een tijdloos weten. Dat is de ontembare vrouw, die de instinctieve natuur van vrouwen representeert. Deze 'wilde' vrouw is de oervrouw ze verandert niet, ongeacht de cultuur, het tijdperk of de politiek. Ze is wat ze is en ze is volmaakt. De ontembare vrouw in jouw, zal je in haar armen houden als je verdriet hebt. Zij is het instinctieve zelf.  Ze kan je geschreeuw en verlangens aan.  Ze zal het beste geneesmiddel op de meest gewonde plekken leggen.
Ze zal in je oor fluisteren. Ze zal pijn om je pijn voelen, ze zal het verdragen. Ze zal niet vluchten. Hoewel er littekens zijn ,en niet zo weinig ook,
is het goed om te bedenken dat littekens sterker is dan gewone huid als het aankomt op rekbaarheid en het vermogen om druk te weerstaan.Deze massage is speciaal ontwikkeld om deze ontembare godin in jouw wakker te maken of te houden, om je vrouwelijkheid te erkennen en te omarmen. Voor alle vrouwen die meer inzicht willen krijgen in hun eigen oer vrouwelijke natuur.

Tijdens de massage dek ik je toe met een laken. Deze massage is dé essentie om je volledig in je eigen vrouwelijke natuur te wenden en inzichten kan verwerven.
De massage zelf is een unieke combinatie van de Zephorium producten, de gepaste glasstaven, edelstenen
en energetische healing
Eerst wordt je sacrum of heiligbeen gemasseerd om gegrond en standvastig te zijn en om je vrouwelijkheid in alle vrijheid te mogen uiten.
Daarna zijn je heupen aan de beurt, deze worden gemasseerd met diepe flow bewegingen om in balans te blijven of te komen.
Dan wordt je buik gemasseerd om het vuur in jouw te activeren.
Als voor laatste krijgt je hartcentrum een liefdevolle intense massage om zelfliefde en compassie te voelen en te uiten.

Als laatste wordt je derde oog zachtjes open gemasseerd om je intuïtie aan te scherpen. 


Daarna kan je nog genieten van een 24K pure bladgoud masker .

Tarief :
€ 85 - 60 min