Healingsessies

Hart met Vleugels
 

Healing

Energy flows where attention goes

Wist jij dat alles energie is en alles verbonden is? Energie is als water en water wil stromen. Vaak houden wij emotionele energie onbewust lichamelijk vast of ontkennen en onderdrukken deze energie. Dan kan deze energie niet meer vrij stromen en er ontstaat een blokkade.  Energie die geblokkeerd is uit zich meestal in fysieke, emotionele of psychische klachten zoals spanning, overprikkeling, pijn, slecht slapen, veel piekeren en malen, aanhoudende vermoeidheid, depressieve gevoelens, wisselende stemmingen, innerlijke onrust, hoofdpijn, hoge spierspanning etc. 


Tijdens een Healing sessie geef ik als Medium niet zelf de healing,
maar ben ik het liefdevolle kanaal voor de spirituele wereld. 

Je komt in een hele diepe ontspanning terecht en zelfhelende processen worden in gang gezet
om je te ontdoen van blokkades door stress, angst
& trauma. Het is de bedoeling dat het zelf herstellend vermogen van het lichaam weer op gang komt. 


Door een Healing kom je weer dichter bij je natuurlijke staat, kun je beter luisteren naar je gevoel en intuïtie en komen vastzittende emoties los zodat je weer lekkerder in je vel komt te zitten.


Dat verdriet wat al zo lang vast zit, de woede die je niet los kunt laten, het onbegrip van wat je hebt meegemaakt, de schaamte over die ene gebeurtenis, het mag er zijn. Met een liefdevolle houding accepteren we alles wat er is, zodat het een deel van jou mag zijn. Met warmte en een open liefdevolle houding begeleid ik jou in het proces
van het herkennen van de tekenen van je lichaam en het vergeven van jezelf en anderen. De signalen en boodschappen die bij mij  & jou doorkomen geven aan welke stappen nu belangrijk voor jou zijn. 


Elke sessie is uniek en kan per sessie helemaal anders uitdraaien. Het kan het ook zijn dat er spontaan contacten kunnen gemaakt worden met overleden geliefde. 

Tarief :
€ 80 - +-60min


Tarief op afstand :
€ 45 - 30 min

Tarief kinderen tot 12 jaar :
€ 45 - 30 min


 

Access Bars

All of life comes to me with ease, joy & Glory..

De Access Bars healing komt van de Bars Access Consciousness,
een energetisch lichaamsproces. Vertaald wil dit zeggen: ''Toegangsbanen tot het bewustzijn''
De naam 'Bars ' is te vertalen als 'banen' en is een verzamelnaam voor 32 punten die energiebanen vormen door en om je hoofd. Daarin ligt de elektrische lading van alle gedachten, ideeën , houdingen, beslissingen en overtuigingen die je ooit als patroon hebt opgeslagen.
Door deze specifieke punten met aanraking te activeren, laat dat deze banen toe om spanning te ontladen. Zo wordt er meer ruimte gecreëerd voor nieuwe mogelijkheden.
Het veranderd de hersengolven en het elektrisch functioneren van de hersenen.
Access Bars is voor iedereen die
meer rust, ruimte en ontspanning wenst in het hoofd en in het lichaam.
Naast de diepe ontspanning biedt een Bars sessie ook dynamische veranderingen op alle vlakken van het leven

Het is een manier om een frisse wind door je energiehuishouding te laten waaien en om zonder te praten gedragspatronen, vastzittende emoties, gedachten en gevoelens te veranderen. Hoe gaat een Access Bars sessie in zijn werk?  Het nalopen van de Bars is een proces waarbij je volledig aangekleed ontspannen op je rug ligt met een zacht dekentje over je heen. De 32 punten op het hoofd worden in verschillende samenstellingen licht aangeraakt waardoor de 'lading' van overtollige gedachten, overtuigingen, oordelen en standpunten wordt opgeruimd. Je kan het vergelijken met een defragmentatie van een harde schijf van een computer. Wat wordt opgelost en opgeruimd blijft definitief weg en krijg je werkelijk terug in meer ruimte en gemak in jou leven. 

De werking van Bars is wetenschappelijk bewezen.
De wetenschap laat zien dat de vorm van de cellen meer ovaal wordt als ze beïnvloed worden door negatieve gedachten, gevoelens en emoties. Als je je Bars laat doen, kunnen de cellen weer hun natuurlijke bolvorming aannemen, en zo meer gemak voor het lichaam verzorgen.

Ook is bewezen dat tijdens een Bars sessie de hersengolven veranderen van bèta naar theta niveau.

Tarief :

€ 75 - 60 min

€ 105 - 90 min

Tarief kinderen tot 12 jaar :
€ 45 - 30min


 

Full Bodyprocess

Boost je immuunsysteem en je hele lichaam..

Ben je vaak moe en lusteloos? Heb je geen zin om dingen te doen? Kun je de hele dag wel slapen en lig je ’s nachts wakker in bed? Heb je last van (pijn)klachten die maar niet over lijken te gaan? Dat kan een teken zijn dat je immuunsysteem niet optimaal werkt. Je kunt dit herstellen door je immuunsysteem een boost te geven met een full bodyprocess healing. 

Ons lichaam is een ingenieus instrument dat het vermogen heeft zichzelf te regenereren. Deze bijzondere eigenschap wordt ook wel het zelfherstellende vermogen genoemd. Door allerlei omstandigheden (trauma, stress, overbelasting, slechte eetgewoonten, te weinig slaap) kan het immuunsysteem verzwakt raken, waardoor de machine haperingen gaat vertonen. Het is alsof je zelf een spaak tussen het wiel steekt en dan verbaasd bent dat je op je gezicht valt.

Het goede nieuws is dat er iets aan te doen is. Je kunt het zelfhelende vermogen in ere herstellen. Door een aantal gebieden op het lichaam aan te raken, die corresponderen met onder meer het endocriene systeem en het hormonale systeem, zet je de energie weer ‘aan’ en gaat alles weer stromen.

Als gevolg daarvan kunnen pijnklachten afnemen en soms zelfs helemaal verdwijnen, de energie neemt toe en je gaat als vanzelf beter voor je lichaam zorgen. 

Deze healing  zorgt ervoor dat je beter gaat luisteren naar de signalen van je lichaam. Je lichaam krijgt een stem en je voelt dat je die niet meer kunt en wilt negeren. Wanneer jij goed zorgt voor je lichaam, zorgt je lichaam goed voor jou.  Je kunt deze inzetten voor de behandeling van allerlei fysieke klachten, maar bijvoorbeeld ook voor allergieën, gewrichtspijnen, spijsverteringsklachten en omgevingsgevoeligheid. 


Deze healing werkt krachtig bij : 
- Versterken en stimuleren van het immuunsysteem
- Sportblessures, hernia, fibromyalgie, reuma..

- Herstel bij kanker
- Vermoeidheid & burn-out

Tarief :
€ 120 - 90 min 

 

Chakra - Kracht

Geef opnieuw power aan je 'krachtcentra's'..

Deze specifieke unieke chakra behandeling heb ik intuïtief samengesteld met behulp van mijn gidsen. Deze behandeling blaast onmiddellijk je 7 energiecentra's weer tot leven én werkt tegelijk ook op de energiebanen en de poorten van energie. Deze behandeling kan dieper liggend lagen losmaken !


Medische wetenschap heeft aangetoond dat Chakra’s in het lichaam uit balans kunnen raken door negatieve gedachten, chemisch bewerkt voedsel en andere factoren uit de omgeving. Bij deze behandeling gaan we met behulp van stemvorken, Aura-soma oliën, edelstenen en healing de chakra's herstellen en openen. Met ‘Chakra’s openen‘ wordt bedoeld dat je de balans in de Chakra’s weer herstelt zodat de energie weer goed door het lichaam kan stromen en je je niet ziek, verdrietig, angstig of depressief voelt.

Het gebruik van stemvorken zorgt voor verbinding met een kosmische, universeel inzicht in het leven en een oneindige relatie van onze ziel. Elke stemvork heeft zijn eigen frequentie en trilling die op de gepaste chakra wordt geplaats. 

De behandeling wordt op de achterkant van het bovenlichaam uitgevoerd. Eerst wordt er healing gegeven aan je Aura dit gebeurd met een aparte stemvork speciaal om je energieveld rondom het lichaam te reinigen. Daarna wordt elke chakra uitgependeld en wordt er healing toegepast met de handen en de gepaste stemvorken. Daarna wordt elke chakra nog zachtjes in gemasseerd met de gepaste Aura-Soma oliën en wordt er op iedere chakra een edelsteentje geplaatst. 

Alle afvalstoffen worden  daarna nog goed afgevoerd langs de benen , voeten recht te aarde in..

Om alles goed te laten inwerken mag je nog even rustig blijven liggen en genieten van klankhealing muziek.

Tarief :
€ 70 - 60 min