The Ritual of Zephorium

Dit holistische en energetische Zephorium Ritueel 

is een volledige energetische lichaamsmassage
dat de hele mens als uitgangspunt neemt. 

Een mens heeft niet alleen een lichaam maar hij/zij bestaat ook uit een emotioneel, mentaal, sociaal en spiritueel deel. Al deze delen samen maken dat je bent wie je bent. Deze massage maakt energiekanalen vrij en voert geblokkeerde energie af doormiddel van massage. Het kan ook zijn dat de handen stil liggen op het lichaam om contact te maken met een bepaalde plek. Vaak gebeurt dit intuïtief. 


Dit massage ritueel zal je ook ontspanning, heling en verlichting bieden 
op vlak van spierpijnen en fibromyalgie. Alsook biedt deze massage een heling en balancering voor het emotioneel energielichaam en voor een vrije doorstroming van qi door onze chakra's en nadi's.


Met een chakra lijn naar keuze van Zephorium, maken we van deze massage een mooi ritueel
door het gebruik van de verschillende producten in 1 gekozen lijn van Zephorium. 


Hierbij kan je kiezen uit 1 van de 8 Rituelen :

Ritual of Ruby 
Ritual of Carnelian
Ritual of Citrine 
Ritual of Rose Quartz
Ritual of Emerald
Ritual of Aquamarijn
Ritual of Lapis Lazuli
Ritual of Amethist

Bij aankomst mag je rustig plaats nemen onder een zacht dekentje daarna start het ritueel en wordt je omringd door geuren, kleuren, affirmaties en de verschillende werking van de gekozen producten. Na de behandeling krijg je ook nog het affirmatie kaartje mee naar huis van je behandeling.

Tarief :
€ 70 - 60 min

 

Femina Massage

Alle vrouwen hebben hun eigen verhaal, zo uiteenlopend en zo indrukwekkend als de geesten in sprookjes. Maar er is één soort verhaal in het bijzonder. Dat te maken heeft met de geheimen van vrouwen. Voor de meeste vrouwen zitten deze persoonlijke verhalen diep vast. Niet als juwelen in een kroon, maar als zwart grind onder de huid van de ziel. In elke vrouw zit een krachtige drijfveer, vol goede instincten, gepassioneerde creativiteit en een tijdloos weten. Dat is de ontembare vrouw, die de instinctieve natuur van vrouwen representeert. Deze 'wilde' vrouw is de oervrouw ze verandert niet, ongeacht de cultuur, het tijdperk of de politiek. Ze is wat ze is en ze is volmaakt. De ontembare vrouw in jouw, zal je in haar armen houden als je verdriet hebt. Zij is het instinctieve zelf.  Ze kan je geschreeuw en verlangens aan.  Ze zal het beste geneesmiddel op de meest gewonde plekken leggen.
Ze zal in je oor fluisteren. Ze zal pijn om je pijn voelen, ze zal het verdragen. Ze zal niet vluchten. Hoewel er littekens zijn ,en niet zo weinig ook,
is het goed om te bedenken dat littekens sterker is dan gewone huid als het aankomt op rekbaarheid en het vermogen om druk te weerstaan.Deze massage is speciaal ontwikkeld om deze ontembare godin in jouw wakker te maken of te houden, om je vrouwelijkheid te erkennen en te omarmen. Voor alle vrouwen die meer inzicht willen krijgen in hun eigen oer vrouwelijke natuur.

Tijdens de massage dek ik je toe met een laken. Deze massage is dé essentie om je volledig in je eigen vrouwelijke natuur te wenden en inzichten kan verwerven.
De massage zelf is een unieke combinatie van de Zephorium producten, de gepaste glasstaven, edelstenen
en energetische healing
Eerst wordt je sacrum of heiligbeen gemasseerd om gegrond en standvastig te zijn en om je vrouwelijkheid in alle vrijheid te mogen uiten.
Daarna zijn je heupen aan de beurt, deze worden gemasseerd met diepe flow bewegingen om in balans te blijven of te komen.
Dan wordt je buik gemasseerd om het vuur in jouw te activeren.
Als voor laatste krijgt je hartcentrum een liefdevolle intense massage om zelfliefde en compassie te voelen en te uiten.

Als laatste wordt je derde oog zachtjes open gemasseerd om je intuïtie aan te scherpen. 


Daarna kan je nog genieten van een 24K pure bladgoud masker .

Tarief :
€ 85 - 60 min