f.jwwb.nl_public_w_z_d_temp-kalheerhspja

ENERGETISCHE MASSAGE

De holistische energetische Zephorium massage

is een volledige lichaams-,gezicht-en hoofdmassage
dat de hele mens als uitgangspunt neemt.
Een mens heeft niet alleen een lichaam maar hij/zij bestaat ook uit een emotioneel, mentaal, sociaal en spiritueel deel. Al deze delen samen maken dat je bent wie je bent. Deze massage maakt energiekanalen vrij en voert geblokkeerde energie af .Het kan ook zijn dat de handen stil liggen op het lichaam om contact te maken met een bepaalde plek. Vaak gebeurt dit intuïtief. Deze massage zal je ook ontspanning, heling en verlichting bieden 
op vlak van spierpijnen en fibromyalgie . Alsook biedt deze massage een heling en balancering voor het emotioneel energielichaam en voor een vrije doorstroming van qi door onze chakra's en nadi's.


Met een chakra lijn naar keuze van Zephorium , tillen wij jouw holistische massage naar een hogere staat van heling, dat volledig naar de behoefte is van jou lichaam, ziel en geest.
Hierbij kan je voor de behandeling uit je eigen gevoel kiezen uit 1 van de 8 Chakra lijnen.

Tarief : € 50

 
2c922b490d70366de2daab5014b34430.jpg

EDELSTEEN MASSAGE

Deze weldadige, unieke massage van het hele lichaam en het gelaat bevordert o.a. de intuïtie, levensvreugde, lichamelijke vitaliteit, positief denken, harmonie, helderheid, celvernieuwing
en versterkt het immuunsysteem en het zelfgenezend vermogen. Een edelsteenmassage is ideaal voor mensen die naast de ontspannende werking van een lichaamsmassage op zoek zijn naar reiniging, zuivering en heling van het energielichaam. Tevens is de massage een mooi cadeau voor mensen die zich graag laten omringen en verwonderen door de schoonheid van deze schatten van de Aarde.

Tijdens de massage kan je zowel lichamelijke als emotionele
sensaties ervaren door energetische veranderingen
en een diep meditatieve ontspanning. ​Hoe verloopt de massage ? Voor de massage begint laat ik jou intuïtief kiezen uit enkele mooie edelstenen
en tussen één van de 8 massage lijnen van Zephorium waardoor jij wordt aangetrokken.
De gekozen edelstenen zullen in de loop van de behandeling op en rond het lichaam
worden gebruikt om balans te brengen.
De massage zelf gebeurt voornamelijk met niet verwarmende edelstenen
van rozenkwarts, bergkristal, amethist en jade.
De Jade edelstenen worden wel verwarmt op een speciale warmte plaat.De bergkristal massagesteen zorgt voor betere doorstroming van energie en helpt tegen evenwichtsstoornissen en misselijkheid. 
Rozenkwarts : De rozenkwarts helpt je tot uiting brengen van de dingen die je graag wilt doen ,
om je hartenwens te realiseren.
Rozenkwarts staat in verbinding met je hart chakra. Het opent je hart voor jezelf en laat je stralen en genieten. Deze edelsteen versterkt de liefde voor jezelf .

Amethist :  Amethist is een steen die heel goed is om allerlei innerlijke zaken die uiteindelijk in het lichaam tot uiting zijn gekomen, op een zachte
en rustige manier hun weg te laten vinden, te verwerken en op te lossen. De amethist is vooral heel goed tegen zorgen, het malen van gedachten
met als resultaat vaak hoofdpijn, migraine en slapeloosheid. Dit is een veel voorkomende oorzaak van spanningshoofdpijn. 

Jade : Jade is een reinigende en beschermende steen. Het zorgt voor harmonie en evenwicht en trekt voorspoed, geluk en welvaart aan.
De steen bevordert zelfverwezenlijking en zelfredzaamheid en helpt om negatieve emoties en irritatie los te laten. Het werkt in op het hart chakra en bevordert hiermee liefde, verzorging en tolerantie. Fysiek werkt jade sterk reinigend, brengt allerlei lichamelijke systemen in balans en verwijdert gifstoffen uit het lichaam.
Het heeft een positieve werking op nieren, bijnieren, blaas, het zenuwstelsel en de vruchtbaarheid.

Tarief : € 65

 
d665f7112bff66cb25264c97a2a3d13d.jpg

FEMININE HEALING MASSAGE

Alle vrouwen hebben hun eigen verhaal, zo uiteenlopend en zo indrukwekkend als de geesten in sprookjes. Maar er is één soort verhaal in het bijzonder. Dat te maken heeft met de geheimen van vrouwen. Voor de meeste vrouwen zitten deze persoonlijke verhalen diep vast. Niet als juwelen in een kroon, maar als zwart grind onder de huid van de ziel. In elke vrouw zit een krachtige drijfveer, vol goede instincten, gepassioneerde creativiteit en een tijdloos weten. Dat is de ontembare vrouw, die de instinctieve natuur van vrouwen representeert. Deze 'wilde' vrouw is de oervrouw ze verandert niet, ongeacht de cultuur, het tijdperk of de politiek. Ze is wat ze is en ze is volmaakt. De ontembare vrouw in jouw, zal je in haar armen houden als je verdriet hebt. Zij is het instinctieve zelf.  Ze kan je geschreeuw en verlangens aan.  Ze zal het beste geneesmiddel op de meest gewonde plekken leggen.
Ze zal in je oor fluisteren. Ze zal pijn om je pijn voelen, ze zal het verdragen. Ze zal niet vluchten. Hoewel er littekens zijn ,en niet zo weinig ook,
is het goed om te bedenken dat littekens sterker is dan gewone huid als het aankomt op rekbaarheid en het vermogen om druk te weerstaan.Deze massage is speciaal ontwikkeld om deze ontembare godin in jouw wakker te maken of te houden, om je vrouwelijkheid te erkennen en te omarmen. Voor alle vrouwen die meer inzicht willen krijgen in hun eigen oer vrouwelijke natuur.

Tijdens de massage dek ik je toe met een laken, maar de  massage wordt uitgevoerd op een naakt lichaam om op die manier ook elk gebied te kunnen masseren en in de flow van de massage te blijven.
Het is dé essentie om je volledig in je eigen vrouwelijke natuur te wenden en inzichten kan verwerven. De massage zelf is een unieke combinatie van de zephorium producten, aura-soma producten  , de gepaste glasstaven en edelstenen.
Eerst wordt je sacrum of heiligbeen gemasseerd om gegrond en standvastig te zijn en om je vrouwelijkheid in alle vrijheid te mogen uiten. Daarna zijn je heupen aan de beurt, deze worden gemasseerd met diepe flow bewegingen
om in balans te blijven of te komen.
Dan wordt je buik gemasseerd om het vuur in jouw te activeren. Als voor laatste krijgt je hartcentrum een liefdevolle intense massage om zelfliefde en compassie te voelen en te uiten.

Als laatste wordt je derde oog zachtjes open gemasseerd om je intuïtie aan te scherpen. 

Daarna kan je nog genieten van een 24K pure bladgoud masker .

Tarief : € 85

 
329ec881c39d623ded4d6d1425da3615.jpg

HSP-MASSAGE

Deze massage is heel geschikt voor (hoog)gevoelige mensen wiens geest vaak overprikkeld is. Zelfs een ontspannende volledige lichaamsmassage
kan dan soms als 'te veel' worden ervaren. Daarom beperk ik mij tijdens deze behandeling
tot twee belangrijke lichaamsdelen : het gelaat en de voeten. Hooggevoelige mensen leven vaak in hun hoofd, vandaar het belang om ook zeker de voetenvoldoende aandacht te geven tijdens deze massage. De HSP-massage van Metanoia helpt je om even helemaal uit je hoofd te komen en opnieuw te aarden.Hoe ziet de massage eruit ? 

Eerst wordt jouw hoofd en gelaat gemasseerd
met de lapis lazuli massage olie van Zephorium.
Met nadruk op het voorhoofd. Zachte, doch krachtige, repetitieve bewegingen
zorgen ervoor dat je geest niet mee hoeft te volgen
en dat je even alles kunt loslaten en naar de stilte kunt gaan. Er wordt tegelijk ook gebruik gemaakt van edelstenen. Na het hoofd komen de voeten aan de beurt. Deze krijgen een heerlijke massage gecombineerd met voetreflexologie.
Dit met de aardende Ruby kristal olie van Zephorium. Voor wie ? Deze behandeling is voor iedereen geschikt, ongeacht of je nu hoogsensitief bent of niet. De kracht van de behandeling zit in de repetitieve bewegingen, waardoor je geest extra uitgenodigd wordt om te ontspannen. 

Tarief : € 35