chakra-s-concept-met-mandala_23-21485643

Chakra  flush

De Chakra Flush is een eenvoudige methode om de vastgelopen energie aanwezig in de chakra’s te verwijderen.

De Chakra Flush is een reinigende energie. Het verwijdert op een zachte wijze blokkades, vastgelopen energieën en negatieve gedachten vormen uit de chakra’s. Door het voorzichtig verwijderen van de energetische wonden uit het verleden, wordt het mogelijk om deze plekken weer met nieuwe positieve energie te vullen.

De Chakra Flush is eenvoudig in gebruik en wordt door middel van intentie geactiveerd. Het werkt snel en doeltreffend en kan hands-on, maar ook op afstand gebruikt worden.


Enkele voordelen

  • je laat oude lasten en emotionele bagage los;

  • het maakt je vrij van de oude vastgelopen energie in je chakra’s;

  • het voorkomt dat energetische toxines en negatieve energie gaan vastzitten. 


    Na het ontvangen van deze inwijding kun je met een simpele intentie het proces van chakra reiniging aanzetten. De rest gaat vanzelf. Zo kun je zelf je chakra’s regelmatig reinigen voor optimale balans en energiedoorstroom. De inwijding is geschikt voor iedereen.Je krijgt bij iedere afstandsinwijding een complete handleiding, waarin duidelijk vermeld staat waarvoor en hoe je de energie kunt gebruiken, en hoe je hem kunt ontvangen en weer doorgeven.


Na betaling ontvang je de uitgebreide handleiding met ook de sleutelzinnen om de inwijdingen mee te activeren.  Daarna zet ik in overleg de energie voor je klaar, zodat je deze kunt ‘ophalen’ wanneer jij daar klaar voor bent. Achteraf stuur je mij een mail met jouw ervaring. Dan ontvang je van mij een certificaat als bewijs dat je de energie beheerst, en deze weer mag doorgeven.

Prijs : € 25

Korting: combineer je de Chakra Flush met de Aura Flush inwijding dan betaal je in totaal slechts € 40,-