perform-a-gold-reiki-healing-session-on-

Gold reiki

Gold Reiki stemt je af op één van de sterkste transformerende energiestralen uit de Kosmos.
Na de inwijding krijgt je de sterke zuiverende werking van het edelmetaal goud als energie tot je beschikking.
Het gouden licht staat in de spirituele wereld bekend om haar werking om het negatieve te weren en ons te beschermen.
Het zet het negatieve om in het positieve en laat het duister oplossen door haar gouden licht te stralen.

Gold Reiki heeft als eigenschap om angstgevoelens, negativiteit en depressies uit personen te bannen. Het transformeert deze negatieve gevoelens en zuivert de mens.

Gold Reiki werkt ook heel goed bij het behandelen van kinderen. Vooral kinderen die energetisch in onbalans zijn, gevoelig zijn, psychische klachten hebben en hierdoor angsten en stress hebben, hebben baat bij Gold Reiki.

Kinderen met een ontwikkelingsstoornis zoals ADHD, autisme, PDD-NOS en andere stoornissen zullen baat hebben bij dit healingsysteem. De energie zorgt voor ontspanning en geeft rust in hun al drukke leventje.


Je kunt de Gold Reiki los van de Usui Reiki gebruiken, maar je kunt de 2 energievormen ook combineren in een behandeling. Het grote verschil is echter dat een behandeling met Gold Reiki vele malen korter duurt dan met je met de Usui Reiki nodig hebt.
Gemiddeld duurt een behandeling met Gold Reiki 3 tot 5 minuten.
Met Gold Reiki kun je naast jezelf een behandeling geven, ook een ander behandelen. Dit kan zowel op afstand als rechtstreeks met je handen een behandeling geven.

Level 1

Bij level 1 kan je al beginnen met het geven van behandelingen, afstandsbehandelingen, maar ook dieren, voorwerpen e.d. energie geven. Tussen de verschillende levels/inwijdingen zit gemiddeld 3 tot 5 dagen, afhankelijk van wat je zelf aankan.


Level 2

Na zo’n 3 – 5 dagen mag je de tweede graad ontvangen. Deze graad bekrachtigt de energie zodat de behandelingen nog krachtiger worden.


Level 3

Na zo’n 3 – 5 dagen volgt de laatste graad. De energie wordt nogmaals versterkt en je mag vanaf nu de inwijdingen ook doorgeven. Je krijgt een handleiding met instructies meegestuurd zodat je dit healingsysteem ook weer kan doorgeven aan anderen.

Het pakket van de drie Gold Reiki inwijdingen kost € 35