thumbnail_Image (66).jpg

Energetische Kindertherapie

Kinderen van nu groeien op in een hele andere wereld dan die van hun ouders/verzorgers. In deze moderne wereld is het van groot belang om stevig in je schoenen te staan. Dat is best lastig met alle prikkels en de constante afleiding van onder andere social media. Het is fijn om te leren hoe je op een positieve manier die vele prikkels kan verwerken, zodat je voldoende tijd hebt om een goede band met jezelf op te bouwen. Mijn ervaring is dat kinderen en tieners door energetische behandelingen in een korte periode meer zelfvertrouwen en een beter zelfbeeld krijgen. 


De healing gebeurt volledig intuïtief. Zo kan het zijn dat ik extra ondersteuning inzet van aromatherapie en essentiële oliën. Ik neem ongewenste (negatieve) energie weg. Als de ongewenste energie weg is, is er ruimte voor nieuwe positieve en kleurrijke energie. Deze nieuwe energie zorgt ervoor dat het kind direct na de eerste behandeling al lekkerder in zijn/haar vel zit. Tijdens de behandeling zie ik kinderen en tieners zoals ze écht zijn. Ik leg op zielsniveau contact met het kind. Je kan het zien als een gesprek met de ziel waardoor ik inzicht krijg in bepaalde gedachten, angsten, pijn en emoties. 

Hoe ga ik tewerk ? 


Tijdens de behandeling ligt het kind op mijn behandeltafel onder een dekentje. Ik werk zowel in het energieveld en op het lichaam met zachte aanrakingen.  Als jouw kind niet graag op de behandeltafel ligt dan mag het ook rustig op de grond spelen. Ook op die manier kan ik in het energieveld werken. Je kindje mag ook zelf zijn knuffel meebrengen, deze overladen we dan extra met kleurrijke en positieve energie ! Ikzelf heb ook enkele leuke knuffels ter beschikking , zoals onze lieve huisknuffel Octo ! Zelf werk ik tijdens de sessie ook graag met bepaalde aromatherapieën om een heerlijke zachte sfeer te creëren waarbij de zintuigen ook helemaal tot kunnen rust komen en meteen een effect hebben op het emotionele kinderbrein


Een van de ouders/verzorgers is zeker welkom tijdens de behandeling ! 

Na een behandeling is het goed om de eerste uren rustig aan te doen en voldoende water te drinken. Het lichaam heeft even tijd nodig om te wennen aan de update van het energieveld.

Na de sessie mag je kindje nog een speciale geluksbrenger kiezen uit mijn gelukskastje zodat hij/zij altijd wat extra liefde mee naar huis kan nemen. 

Tarief : € 30 voor 30minuten