violet-licht-schijnt-met-lens-flare_4879

Violette vlam

De Violette Vlam is een unieke, spirituele energie die iedereen kan helpen in alle aspecten van het leven. Deze energie is in staat om emotionele en fysieke problemen op te lossen en om relaties te verbeteren. Deze energie is puur en onvergelijkbaar met iets dat we kennen van op deze aarde.

De Violette Vlam is een samenstelling van andere energieën, net zoals wit licht bestaat uit een volledig spectrum van kleuren. Als we ons kunnen verbinden met de Violette Vlam krijgen we ook contact met energieën van mededogen en vergiffenis om zo een dieper voelend mens te worden.

Jezelf verbinden met de Violette Vlam kan poorten openen naar een nieuw leven. Negatieve energieën en invloeden krijgen geen kans meer aangezien dit het lichaam en de ziel zal reinigen, want het zuivert de energetische en astrale niveaus rondom jou. De energie van de Violette Vlam is zo krachtig dat hetgeen niet gereinigd wordt, opgebrand zal worden en dus geen invloed meer kan hebben.
Het is dan ook een uitstekend middel om jezelf, je gezin en familie te beschermen tegen negatieve elementen en ook karmische banden zullen verdwijnen. De werking van de Violette Vlam zelf is zacht, sereen en liefdevol. Hoe meer je gebruik zal maken van deze goede energie, hoe zuiverder je zal worden. 

In Atlantis en Lemurië was een enorm centrum voor het violette vuur. De vlam was op een afstand van 15.000 kilometer in alle richtringen voor het menselijk oog zichtbaar.


St. Germain heeft deze vlam weer op aarde geïntroduceerd, hij is een opgestegen meester van de Witte Broederschap en zet zich in voor transformatie op aarde, onder andere via de violette vlam.


De Violette vlam transformeert en zuivert karma zodat we oude trauma’s en karmische beperkingen kunnen achterlaten. Saint-Germain, heeft ons de weg getoond en er ons op gewezen dat de kosmos bestaat uit 7 verschillende energieën waarvan de hoogste de ‘Violet’ is. Als je dus met deze Violette Vlam kan werken, dan ben je verbonden met de hoogste energie en kan je hierdoor je leven transformeren, waarbij karmische beperkingen weggewist kunnen worden.

Is een Violette Vlam inwijding geschikt voor mij?
Iedereen kan toegang krijgen tot de Violette Vlam.


Violette Vlam bestaat uit 1 inwijding

Je ontvangt uitleg via mail en een handleiding. Je kan ook een certificiaat verkrijgen.

Tarief : € 25