Zoeken
  • chanadehoef

Alleen met je hart..

Alleen met je hart kun je goed zien ♥️


Ik vertelde jullie al eerder over mijn eerste mooie contact met mijn Engel én mijn enorme Heimwee naar ‘Thuis’.


De dagen erna waren vrij heftig..

Ik werd kei hard geconfronteerd met de dood’. Ik trok inzichten kaartjes over de dood. Ik droomde over de dood van mijn oma. De bijtjes vielen voor mijn voeten ‘dood’ en bij mijn wandelingen zag ik overal dode kevers tot zelfs een dood baby hertje toe.


Alle stroom was eveneens ook helemaal geblokkeerd , waarbij een enorme zwaarte mij overviel. Een zwaarte waarop ik de vinger niet kon leggen.. Of toch niet meteen.


Ik had en heb nu nog altijd, een enorme behoefte om alleen tijd door te brengen.. In mijn eigen cocon..

Zo is mijn passie om intuïtief te schilderen met zang naar boven gekomen. Én is mijn missie waar ik als ziel voor gekozen heb weer een stapje duidelijker geworden.


Ik ga veel alleen wandelen, heb geen behoefte aan contacten en trek mezelf terug ,mediteer en lees veel. Ik kocht voor mezelf zelfs een hangmat waar ik in kan cocoonen.


Het is duidelijk dat ik door de natuur en het universum even in een soort van ‘isolement’ wordt geplaatst. En dat is nodig. De natuur verteld me duidelijk dat ik hele oude stukken, die mij niet meer dienen , aan het loslaten ben. Het past niet meer. Ik bots tegen mijn eigen randen aan.


De weg naar ‘dé poort’ wordt als maar smaller en er kan dus niets meer mee wat balast voor me is. Enkel nog puurheid. Eenheid met mijn hoogste zelf. Ik ben er bijna. Heb de sleutel al in handen. Alles klikt zo mooi in elkaar.


En eens ik door de poort ben.

Staat ‘Metanoia’ op mij te wachten. Mijn bekering. Mijn volledige vrijheid. Mijn volledige contact met thuis. Mijn aller hoogste zelf. Waar ik jullie tot het diepste in wil meenemen.


En waar er enkel nog met het ♥️ wordt gezien.


2 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven