Zoeken
  • chanadehoef

Co - working @dewereldvannina

Vanaf Oktober ontvang ik jullie graag op Dinsdag en Donderdag op een zeer speciale locatie , in het hartje van Testelt , aan het water..

Ik zet namelijk mee mijn vleugels onder het nieuwe concept van De Wereld van Nina. Zo willen wij een veilige plek creëeren waar iedereen welkom is , waar je in alle stilte en rust weer tot jezelf kan komen in deze woelige tijden. Een plek van Heling. Ikzelf zal mijn licht op deze plek laten schijnen door het geven van Healingen, Readingen, Soul Consulten en Energetische Massages.

Boek je een afspraak op Woensdag of Vrijdag dan ben je gewoon zeer welkom in mijn eigen praktijk.

Dus boek jij vanaf Oktober je afspraak op Dinsdag Of Donderdag, dan ben je vanaf dan van harte welkom op het volgende adres :


Dorp 32 3272 Testelt

Hopelijk tot binnenkort ! Liefs, Chana
37 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Heimwee