Zoeken
  • chanadehoef

Go With My Flow


Ik beslis om enkel mee te gaan met mijn eigen stroom van het leven.. Wat klopt er voor mij ? Wat wil ik in mijn leven ? Wat is voor mij prioriteit.

Wat wil ik niet. Wat wil ik wel.


Ondertussen is de wereld verzeild geraakt in 2 ‘kampen’.. Ik trek mij hieruit terug. Voor mij is iedereen gelijk.

Strijden heeft geen zin.

Het heeft geen zin.

Strijden is niet mijn taak.

Mijn taak is om mensen op te vangen , te helen met licht en energie. Het universum is mij hier vol op, voor aan het klaarstomen. Dat heeft het trouwens altijd al gedaan..


Belangrijk is om je eigen frequentie zo hóóg mogelijk te houden! Doe dingen die jij leuk vindt en geniet van alle adempauzes die je krijgt ! Blijf verbinding zoeken met mensen die dezelfde visie hebben als jou . Zodat jij sterk blijft om de komende volgende klappen te incasseren.. Blijf in de flow van jouw leven.. & niet het leven dat je wordt opgelegd..

Want we zijn er nog lang niet..

Maar uiteindelijk komt alles wel goed en Alles zal duidelijk worden..


Tijdens mijn 2de klankhealing sessie was ik volledig in een soort trance.. Ik zag 2 rijen.. Een rij die leiden naar een prachtige regenboog.. Waar ik samen met enkele geliefden stond aan te schuiven.

Maar ook een donkere grijze mistige rij, van angst, verdriet, spijt,...


Het is aan jou de keuzen of jij ook mee wil aanschuiven in liefde, op weg naar die mooie regenboog..


Blijf vooral dicht bij je hart, daar ligt jou oneindige bron van liefde.. Richt je flow alleen nog maar op gelijkgestemden en jezelf. Stap uit angst en leef in liefde. Het zal je flowen naar die mooie wereld , die komende is. 🌎♥️


11 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Heimwee