Zoeken
  • chanadehoef

Hou je hart warm..

HOU JE HART WARM ♥️🔥


Een terugblik van een tijdje geleden toen ik meeging naar het Her-bron weekend van @tweewerelden.

Het was daar dat mijn hart voor het eerst terug warmte mocht ervaren..


Dit was de startplaats waarop ik mezelf toestemming gaf om te gaan helen.. Ik mocht ondervinden dat er toch nog vele mooie mensen op de aarde rondliepen. Dat de wereld niet alleen kwaad, angst, misbruik en verraad in zich had. Ik leerde opnieuw hoe ik mijn hart kon verwarmen.. Het is daar waar mijn reis van ontwikkeling mocht beginnen. En wat ben ik hier dankbaar voor.


Sinds kort mocht ik samen met mijn lieve soul sister instappen in een nieuw prachtig ontwikkelingstraject ♥️ Een echte hart-verwarmer en tegelijk erg confronterend.


Het is belangrijk om je hart te blijven verwarmen. Met dingen waarvan jij gelukkig van wordt. Want als jij je hart blijft verwarmen , dan blijf jij jezelf ook ontwikkelen. Steeds naar een hoger doel. Naar een hoger bewustzijn.


Vandaag mocht mijn hart herinnert worden aan dat warm gevoel.. Ik lag in bad , kwam deze foto tegen en kreeg door, verwarm je hart. Ik legde intuïtief een warm washandje op mijn borststreek en plaatste mijn handen. De plaats van mijn hartchakra. Verder stelde ik me vragen. Wat is er dat er op je hart drukt ? Welke pijn voel je? Wat heeft je teleurgesteld..? Ik weende.. Het misbruik zit nog erg diep..


Ik vroeg om mijn hart opnieuw te verwarmen. En een sprenkeltje van nieuw vertrouwen en vergeving kwamen naar boven.


Het begin van een dieper laagje dat mag opgelost worden.. 💫


Mijn hart wordt verwarmd door te zingen. Zo verhoog ik ook instant mijn trilling. Ook schilderen brengt mij enorme rust. Mediteren laat me in contact komen met ‘Thuis’ , samen zijn met gelijk gestemden en dieren geven mij een gevoel van eenheid. Mijn dochter laat me herinneren wat échte liefde is en foto’s van mooie herinneringen laten me zien hoe dankbaar ik mag zijn voor welke weg ik al heb afgelegd.


Op naar volledige transparantie 💫


3 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven